onsdag 18 januari 2012

Smått å gott...

Började dagen med en härlig tomat och en grön smoothie med apelsin. Läser Kultur för hälsans skull och allt faller på plats!

Nu är det vetenskapligt belagt att skapandet har helande krafter. Det både jag och många andra redan upplevt men inte kunnat sätta ord på...

Ofta får jag höra andra säga: "Jag har ingen fantasi" eller när någon ser vad jag gör kan de säga " Det är klart att det fungerar när man har så mycket fantasi!" eller "Var får du alla ideér ifrån?" När jag svarar att alla kan öva upp sin fantasi så ser jag på dem att de inte tror mig. Men det ÄR verkligen så. Jag är inte född med mina ideér.

Att säga att man inte har någon fantasi som argument för att inte skapa är som att säga - Jag har ingen kondition - därför tänker jag inte springa!

Fick så mycket inspiration att jag nu tänker skriva ihop en föreläsning med workshop om ämnet och om hur vi alla kan träna upp vår kreativitet. Dessutom är det vägen till god hälsa!
Så det så!

Dagen fortsätter med lite skriv på datorn och färdigställa en takkrona - nedan...

Puss på er alla kreativa människor! Hälsningar Susan - Hälsokonstnär !

2 kommentarer:

  1. Wow Susan! You Go Girl... Blogg och föreläsning och Grön smoothie!! Här händer det saker... Allt låter jättebra och vad fint du fått till det här i bloggen nu... Jag tror mycket på din föreläsningsidé med workshop... säkert något som även företag skulle vilja ha...Stor kram och det var så mysigt att ha er här! Anne Solveig

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack söta du! Det är ju jätteroligt att utforska möjligheterna med det här...Det är alltid mysigt att vara hos er på Mundekulla! Kram till dig!

      Radera