onsdag 8 augusti 2012

Begränsningar ...

Mycket får jag höra när jag står i min bod på sommaren. Något som jag är innerligt trött på är alla som kommer in och säger: " Det är bara fantasin som sätter gränserna!" NEJ! Fantasin och kreativitet har inga gränser- det är ju det som är poängen! Det är tiden som sätter gränserna. Synd att många begränsar sin kreativitet  genom att tänka så. Bilden föreställer en tavelampel  jag gjorde igår.


Published with Blogger-droid v2.0.4

4 kommentarer:

 1. Hejsan! Här kommer äntligen den utlovade kommentaren. Kom hem i söndags efter att tillbringat två underbara veckor på Öland. Besökte som vanligt din bod flera ggr för den ger mej så mycket inspiration! Jag håller absolut med dej om att det är tiden som sätter gränser, inte fantasin. Har lite ångest nu för att jag ska börja jobba på måndag och då minskar tiden för eget skapande. Å andra sidan ger mej jobbet som textillärare massor med inspiration. Så det blir nog bra när det väl har kommit igång. Hoppas att din säsong i Byxelkrok varit bra och att vi ses nästa sommar igen. Har lagt till din blogg i min blogglista! Hoppas det är ok.
  Ha det gott!
  Kram Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Malin! alltid lika roligt att träffa stamkunder varje sommar - det skulle inte vara sig likt annars! Gulligt av dig att lägga till min blogg hos dig. Själv vet jag inte ännu hur jag gör detsamma. Behöver experimentera lite till här på bloggen. Förstår att ditt yrke är inspirerande! ha en skön sensommar och höst! <3 Susan

   Radera
 2. Så fin! och vilken härlig blogg du har. Hit tittar jag gärna in igen ;)

  kram kram Malin

  SvaraRadera