Susan

Jag är Dalkullan som lever i Kalmar sedan 20 år tillbaka. Min familj består av man Mats, dotter Julia, extradotter Elsa och hunden Alice! Vi bor i ett litet radhus och gillar att äta gott, se film och umgås.

Jag älskar allt som har med skapande att göra. Jag är oerhört intresserad av färg, form och vad det har för betydelse för oss.
 Jag är oerhört inspirerad av vad kreativitet är, och hur vi alla kan öka den genom att träna.
Jag vet att alla människor är kreativa och jag brinner för att inspirera andra till att hitta sin skaparlust och kreativitet.

Jag skapar i de material som kommer i min väg och som inspirerar mig. Oftast jobbar jag med metalltrådar av alla slag. Ull inspirerar, är mjuk kontrast till metallen och luktar gott att arbeta med! Ofta kompletterar jag med andra material som papper, gummi, sten, pärlor och glas... och mer och mer blandar jag in gamla ting som fyndats på loppis!
Återbrukshantverk är verkligen en inspirationskälla!

De senaste åren har mentalträning, avslappning och qigong en stor plats i mitt liv. Min önskan är att kombinera skapandet och mentalträning för vi skapar ju våra liv varje dag!

Jag tror på individens egen kraft och min önskan är att inspirera andra mot ett mer lustfyllt och stärkande liv!
Jag har kurser i skapande med händerna. Jag föreläser om stresshantering och kreativitet.
Ibland kombinerar jag det.

Tillsammans med min man Mats har jag skrivit en bok Lär dig leva, låt inte stress och oro skada ditt liv. Vi har också gjort en cd: Lär dig avslappning och ett självhjälpsprogram med cdböcker och arbetsböcker med teman som:
STRESS, SJÄLVKÄNSLA, FÖRÄNDRING, KOMMUNIKATION och ILSKA. 
Alla produkterna kan du beställa på Adlibris, Mats hemsida eller så mailar du mig: susan@livskraftsverige.se

Om du är intresserad av att jag kommer och föreläser hos dig/er eller ni vill komma till mig på en kickoff, väninneafton, möhippa eller annat så maila mig!
Vore roligt att ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar