fredag 30 mars 2012

Skapande tankar

Tog en liten paus från skrivandet här. Har bestämt mig för att den här bloggen inte får bli ett måste som ska göras. Det är ju inte alltid jag är på topp och har något vettigt att skriva eller ens tid och lust! Tänkte i alla fall avslöja vad senaste buset blev...

En sjal till stora lönnen

Jag älskar att använda mig av miljön runt Villa Livskraft som utställningsrum ...
... ingen kommer undan! - Ha!

Tovade ägg

Jag skulle vilja göra mindre rum med pilkvistar på gräset framför huset men kanske behöver jag fråga hyresvärden först...

Skapandet är magiskt ... det är så mycket som kan inspirera. Men jag märker att jag mer och mer inspireras av naturen - den skickligaste skaparen av oss alla.

Det är magiskt att något nytt kan växa fram ur händerna, det är en så härlig känsla att få en ny idé och det är fantastiskt när idén går att förverkliga!

Det bästa är att när du börjar tänka i skapande och låter fantasin flöda så växer det och kreativiteten blir större och större...det är så livsbejakande...och alla kan göra det!

Nu är påsken nära och med den tillåtet att använda sig av alla knasiga färger! Jag har länge velat göra kycklingar men inte hittat formen för dem. Men ideérna brukar komma så smångingom om jag gör andra saker en tid och låter det vila, "glömmer bort" det för ett tag ...  ... och nu kom det!

Tovade kycklingar


Ett par tovade gråsparvar

Skapande tankar är ju fint att ha även i vardagslivet. Att skapa fina tankar i sig själv som ger goa känslor så att det resulterar i fina och kärleksfulla handlingar. 

Det - tror jag på!
Ha en skön helg allihopa!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar